måndag 2 januari 2012

Då var 2011 passerat!

Nu har vi passerat år 2011. Efter många timmars jobb så fick julborden med dess sillar och ikokta päron sitt slut även detta år.

I år jobbade och hjälpte jag till med planeringen av julborden på Restaurang Motorverkstaden på Värmdö. Detta blev väldigt lyckat och vi fick mycket beröm av mätta och belåtna gäster.

Jag har även jobbat med julborden på Grisslinge Bistro & Bar. På denna Värmdö Bistro kommer jag fortsätta jobba ett tag framöver då dom är väldigt nöjda med min " Comeback". Jag lämnade nämligen stället våren 2010 men är tillbaka där som extrahjälp i köksteamet.

Trots all julbordsstress så hann jag även klämma in lite tid för mig och familjen med vänner att njuta av julbord på Ulla Winbladh på Djurgården i Stockholm.
Trevligt att komma tillbaka dit för det var där min resa började då jag flyttade till Sverige. Så nu fick man samla på sig lite inspiration och idéer inför nästa julbord som komma skall.
Vi fick verkligen ett toppen bemötande av föredetta arbetskollegor, mycket trevligt att träffa dom igen.

Vill passa på att tacka än en gång för ett fantastiskt julbord och grymt bra service.

Nu får vi blicka in i 2012, ett nytt år med nya möjligheter. Möta våren som sakta kommer krypandes med dess delikatesser.

Ha de bra!
//Patrik


2 kommentarer:

  1. Önskar dig en Riktigt God Fortsättning på 2012 med all god mat. Ha de gott från Maria

    SvaraRadera
  2. Tack Maria! Det kommer att bli ett gott år.
    Ha det fint!
    Mvh. Patrik

    SvaraRadera

Bloggintresserade